Creació d'Estem per la Sénia

Durant les festes de La Sénia, Sara i jo vam acudir a la presentació que un grup d’empresaris ha impulsat: Estem per la Sénia. Carol Allepuz, una de les impulsores, ens va explicar que és un microbanc que pretén finançar micro projectes empresarials. Una iniciativa que vol contribuir al desenvolupament de l’economia del municipi a través de nous projectes emprenedors, on tots ells comptaran amb assessorament d’experts.

Estem per la Sénia naix amb l’objectiu de finançar i acompanyar nous projectes en el seu desenvolupament inicial. Un projecte d’estalvi solidari territorial per a la emprenedoria que es desenvolupa a través d’un microbanc. Una iniciativa que ja s’ha implantat a altres punts de Catalunya on el procés de selecció dels nous projectes es du a terme per un conjunt d’experts.

Aquest grup treballa a ple rendiment en els pròxims mesos per impulsar tots aquells projectes que beneficien al territori. En un futur es plantegen crear una xarxa catalana per finançar aquests mircro projectes empresarials.

Comentaris

Entrades populars