Bítem celebra la 7a Fira de la clementina amb 42 expositors

En ple inici de campanya de cítrics, Bítem celebra la 7a fira de la clementina on empreses, entitats, associacions i emprenedors s'aplegaran formant un total de 42 expositors.

La campanya de cítrics d'enguany en un dels municipis amb més tradició pel sector es preveu tan bona com la de fa un any, en que es van recol·lectar més de 42 milions de quilos. Tot dependrà, però, de l’estat de la fruita, que s’ha pogut veure perjudicada per les altes temperatures de les últimes setmanes.

En canvi, les tres empreses de Bítem tindran un factor a favor: la millora de comunicacions que ha suposat la renovació de la carretera que uneix la población amb Tortosa. Amb aquest pretext, la tarda d'aquest divendres arrancarà la sèptima fira de la clementina, un esdeveniment ja consolidat i que ocupa plenament el recinte firal.

Restauradors, artesans, cooperatives i associacions ompliran el recinte, sumant 42 expositors. En paral·lel, hi haurà concursos, tallers i un curs d'elaboració de licor de mandarina, amb l'habitual festa dels tres tombs i una jornada tècnica.

Comentaris

Entrades populars