L'Ebre de groc

Aquest passat cap de setmana vaig cobrir dos esdeveniments entorn l'ANC i la campanya Ara és l'hora, en que el color groc es converteix en el protagonista.

Per començar, veiem el cas del Poblenou del Delta, pedania d'Amposta, que al llarg del cap de setmana va canviar el seu blanc característic pel groc de la campanya catalanista en una setantena de cases, pintades per entre 200 i 300 voluntaris. S'ha convertit, així, en la capital groga de Catalunya com a part de les accions de la iniciativa País groc que pretén tenyir molts racons del país del color de la campanya unitària pel Sí a la independència en la consulta del 9N.

A més, la capital del Montsià, el passat dissabte, va tenyir lumínicament de groc un dels seus monuments identificadors: el pont penjant. El moment es va rebre amb una série d'actes i parlament en que hi van intervenir Germà Bel, economista i membre del Consell Assessor per la Transició Nacional; Irene Fornós, coordinadora de l’ANC Terres de l’Ebre, i Toni Llimona, membre de la sectorial de pagesos, a més de diferents activitats per a totes les edats. Després, es va culminar amb la il·luminació del pont penjant de color groc, donant el tret de sortida a la campanya El país groc i sumant-se, així, a altres indrets catalans que reinvindiquen la voluntat del poble català de poder votar el 9 de novembre. Finalment hi va haver una actuació musical.

Comentaris

Entrades populars