Nova temporada del Plaça Major a Canal TE

El programa Plaça Major de Canal Terres de l'Ebre canvia el format i en la primera setmana m'ha tocat fer de càmera, a més de gravar alguns reportatges.

Aquesta setmana Plaça Major visita Roquetes i comencem el programa del dilluns entrevistant el seu alcalde, Paco Gas. També podem veure a Ramon Bel parlant amb els responsables de l'entitat ARCA de Tortosa, un reportatge meu que ens apropa a l'edició d'enguany d'EbreOkasió i a més, parlem amb un dels bars històrics de Roquetes: el Bar-Casal de l'Hort de Cruells:



Al Plaça Major de dimarts vam parlar amb amb Estefania Blanch, responsable de la Unitat Sísmica Observatori de l'Ebre. Ramon ens va parlar dels Cantautors a Roquetes des del DaVinci. A més, vam reviure una boda del 1319 en l'ampli reportatge de Un casament reial de Gandesa:


Dijous, la Gemma va parlar amb la Begoña Ferré, directora de la Biblioteca Municipal de Roquetes. A més, es mostra un reportatge fet a partir del que vaig gravar a les IX Jornades de les Lletres Ebrenques a Amposta amb l'homenatge a Gerard Vergés i el Ramon vam viatjar a la Sénia per veure com van els preparatius de la Fira del Moble d'aquest cap de setmana:

Comentaris

Entrades populars