Plaça Major a La Fatarella

Aquesta setmana la Gemma i jo hem gravat el Plaça Major a La Fatarella, en indrets com la mateixa plaça Major de la vila, els dos forns de pa i pastíssos entre altres.

Per començar, parlem amb el seu alcalde Jesús Ruana. Visitem l'exposició de pintura al Centre Cívic de Ferreries i entrevistem Carlos Sobera i el president de l'associació Lo Llagut, Sergio Galicia i l'alcalde Ferran Bel. També vam mostrar el reportatge que es va fer amb el material que vaig gravar a la Sénia pel Festival de Música Terra de Cruïlles:


El segon dia a La Fatarella vam visitar la Cooperativa Agrícola i vam parlar amb el seu president Joan Comellas. El Ramon i jo vam anar a la URV per parlar amb Nuria Gil, responsable de l'antena cultural de la URV Terres de l'Ebre, per parlar sobre l'URVIART i la conferència de com conservar els tresors cinematogràfics. Finalment, la Gemma entrevista el Josep Balsebre, un productor agrícola que fa melmelada, productes alcoholics i olis:



També vam parlar amb Rosa Balsebre, propietària Forn De Baix de La Fatarella. A Alcanar el Ramon va parlar amb Mari Carmen Navarro, regidora d´Alcanar pel projecte "Calça't”, a Amposta per repassar l'acte de Joves per l'ocupació i acabem a la capital del Montsià per descobrir tot el que ens ofereix el Museu de les Terres de l'Ebre:

 Darrer dia a la Fatarella. Parlem amb Ramon, responsable de la Casa Ecològica de la població. El Noi dels Quicos ens acompanya al mercat de Tortosa i a la Pastisseria Pallarés per fer pastissets. També envoltats de panellets anem a la Pastisseria Peralta de Tortosa. A l'espai del reportatge anem a la Sénia on aquest cap de setmana es va celebrar la Fira d'Artesania i la Fusta i la Festa del Moble. Acabem al Forn de Dalt de La Fatarella i parlem amb la Carme que també va ser pubilla de Catalunya l'any 1986:

Entrades populars