L’empresa ebrenca Captio involucrada amb el medi ambient

És una empresa conscienciada amb el medi ambient i així es reflecteix en el seu mètode de treball. L’empresa ebrenca Captio va dur a terme aquest cap de setmana una activitat per donar a conèixer l’impacte mediambiental dels residus als espais naturals.



Ampolles de plàstic, bosses, llaunes... tota aquests objectes són els que van recollir dissabte a la platja en una jornada dedicada a conscienciar a la gent i tindre cura del medi ambient. El projecte el va dur a terme l’empresa ebrenca Captio, que en col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta, va organitzar una acció de neteja de la platja dels Eucaliptus, al cor del Delta de l'Ebre, per donar a conèixer l'efecte dels residus en el medi natural i com a activitat sensibilitzadora i d'equip. En la tasca van participar els treballadors de Captio, familiars i amics.
Captio ajuda a les empreses a controlar millor les seves despeses i descobrir noves oportunitats d'estalvi integrant el procés de gestió sense paperassa, sense tasques manuals i sense frau. Per aquest motiu, en els pròxims mesos engegarà altres projectes i activitats per relacionats amb la millora i manteniment del medi ambient.

Entrades populars