El llagostí, producte estrella de la Ràpita, protagonista de les jornades gastronòmiques de la tardor

La Ràpita viurà el proper mes de novembre les Jornades gastronòmiques del seu producte estrella: el llagostí. Durant un mes, aquest crustaci serà el protagonista dels menús de 12 restaurants del municipi.

Llagostins caramel·litzats; niu de patata violeta a la tòfona o milfulls de llagostí són algunes de les receptes que es podran degustar a les tretzenes jornades del llagostí de la Ràpita. Aquestes s’iniciaran amb la Diada del Llagostí a la Plaça del Pavelló Firal, on l’organització preveu repartir entre 2.000 i 3.000 racions de llagostins a 5 euros amb beguda inclosa.

Aquestes jornades tenen com a objectiu dinamitzar i donar a conèixer la Ràpita com a destinació gastronòmica. Enguany, 12 restaurants del municipi i 11 productors agroalimentaris participaran a les jornades oferint menús especials a partir de 30 euros.

A més a més, el consistori rapitenc i el Col·lectiu de Cuina de la Ràpita s’han adherit al projecte ‘Catalunya, regió Europea de la Gastronomia 2016’, on preparen iniciatives per destacar la cuina d’aquest municipi.

Entrades populars