El Pont dels Estretets, a la frontera d’Alcanar i Vinaròs, uneix els dos ajuntaments per potenciar el turisme de la zona

Els ajuntaments d’Alcanar i Vinaròs han completat la primera actuació conjunta per condicionar l’entorn del riu Sénia, la frontera natural i política dels dos municipis. Es tracta de les restes del Pont dels Estretets, un espai que simbolitza a la perfecció aquest lligam entre les dos localitats.
L’entorn del Pont dels Estrets, al riu Sénia, ha sigut un punt d’unió entre els ajuntaments d’Alcanar i Vinaròs. Els dos consistoris van crear una memòria al mandat anterior per recuperar l’entorn i els espais patrimonials que es troben al llarg del riu Sénia. La primera acció ha consistit en desbrossar i podar la vegetació, a més de netejar les escombraries. Els dos alcaldes han remarcat la importància de la col·laboració entre dos ajuntament de partits, comarques i comunitats autònomes diferents. Els espais sobre els quals està previst actuar són Sól de Riu, el pont de les caixetes i els molins Noguera i El Molinet.

Entrades populars