Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Tortosa revèlen les activitats de la 65a nit de Santa Llúcia

Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Tortosa van donar a conèixer ahir la vintena d’actes culturals previs que es duran a terme al territori en el marc de la nit de Santa Llúcia. Després de 33 anys, la festa de les Lletres Catalanes arriba a les Terres de l’Ebre. El Pavelló Firal de Tortosa acollirà la gala literària l’11 de desembre.

Com diu el seu autor, el roquetenc Ignasi Blanch, un barquer baixant pel riu en homenatge al poeta Gerard Vergés amb un fons blau és la imatge de la Festa de les Lletres Catalanes d’enguany, en una clara referència al riu Ebre. Les jornades literàries d’Amposta dissabte a la Biblioteca Sebastià Joan Arbó, un recital sobre l’obra del Rector de Vallfogona i la presentació de la reedició de l’obra completa de Gerard Vergés el 27 de novembre a Tortosa són alguns de la vintena d’actes culturals previs que es duran a terme a les Terres de l’Ebre en el marc de la nit de Santa Llúcia, que tindrà lloc al Pavelló Firal de Tortosa l’11 de desembre.

La Festa de les Lletres Catalanes torna a les Terres de l’Ebre després de 33 anys. El Pavelló Firal de Tortosa pren el relleu enguany al Liceu de Barcelona per acollir aquesta gala que entragarà fins a 8 premis literaris.

Entrades populars