Obre portes el segon Tradicionarius de les Terres de l’Ebre
El centre històric de Tortosa va ser anit el centre d’atenció per la inauguració d’un nou establiment Tradicionarius. El local, ubicat just davant de l’església de Sant Blai, va obrir portes amb degustacions gratuïtes dels seus productes i un ambient festiu que va transformar la tranquil·la nit tortosina.
Tradicionarius va nàixer a Reus ja amb visió de crèixer cap a les Terres de l’Ebre, d’on són els seus propietaris, obrint un local primer a la Ràpita, ara a Tortosa i amb intenció d’obrir properament a Amposta. La seua filosofia va més enllà d’oferir pa, pastes, begudes o menjar preparat als clients. Tradicionarius s’encarrega de l’elaboració de tots els seu productes de forma tradicional i amb la màxima qualitat.
Aquest estiu, Tradicionarius va incorporar un nou producte als seus establiments: sucs envasats conservats amb el mètode de la pascalització.
Per la seua banda, des de l’Ajuntament de Tortosa estan molt contents de tenir una nova empresa que confia en la ciutat per establir-s’hi.
Tradicionarius ja comta amb una desena de locals arreu de l’estat espanyol, incloent ciutats com Alacant o Barcelona.