El Consell Comarcal del Baix Ebre premia l'Oli Coll de l'Alba i Alma Mater


El Consell Comarcal del Baix Ebre reconeix cada any l'emprenedoria de la comarca per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori amb un concurs en que enguany hi optaven sis projectes.

Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre
L'emprenedor del Perelló Xavier Guilera Ximenis ha obtingut el Premi a l'Emprenedoria 2015 amb el projecte Oli Coll de l'Alba que promou el cultiu ecològic d'olivera i posterior elaboració d'oli d'oliva verge extra, a partir de la recuperació de finques agrícoles abandonades.

En aquesta edició, el jurat ha decidit donar un accèssit al projecte d'artesania Alma Mater presentat per Gemma Meca Estorach amb la col·laboració de Karme Martínez, de l'Aldea, consistent en l'elaboració de collars i penjolls amb espills.

El premi consisteix en 1.000 euros i l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte. L'accèssit concedit té com a premi la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

Entrades populars