Es constitueix la Comissió Executiva de Salubritat del COPATE


Aquest dimecres al vespre ha quedat constituïa la Comissió Executiva de Salubritat del COPATE, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, que té com a principal objectiu fer front a la mosca negra i el mosquit. En la posada en funcionament de la comissió, s’ha volgut traslladar als alcaldes la preocupació per si el finançament NO millora de cara la propera campanya.

Des del COPATE, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, asseguren que ha estat una campanya complicada a nivell intern ja que enguany només han rebut 770.000 dels 920.000 euros que tenien preacordats amb la Generalitat pel control de la plaga. La posada en marxa de la Comissió Executiva de Salubritat de l’ens ha servit per posar sobre la taula la problemàtica del finançament de cara a la propera campanya i estudiar els passos a seguir. Joan Castor és el vicepresident del COPATE.

Segons els tècnics del COPATE, la campanya d’enguany ha estat bona tot i deixar al descobert algunes problemàtiques com la situació d’excepcionalitat que va viuren aquest estiu la Ràpita i Alcanar amb la forta presència de la plaga.

Entrades populars