Les Terres de l'Ebre a Fitur


La fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, és el gran aparador del sector a Europa. Tots els territoris que volen explotar el seu pes turístic han de mostrar en aquest espai els seus potencials, a la recerca de tour-operadors amb qui tancar acords, i de visitants que queden embadalits per l’oferta.
Les Terres de l’Ebre confien que la seua presència enguany a Fitur els servisca per obrir, finalment, el potencial que tenen com a destinació turística. La presència per primera vegada de la marca Reserva de la Biosfera ha de servir com a punta de llança d’aquest objectiu, però hi ha un altre factor que encara té camp per explotar: el de la gastronomia.



Diputació i Patronat de Turisme han fet un balanç positiu de les perspectives de creixement del sector serveis de la província al tancament de la fira referent, Fitur, on les destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre hi van ser presents fins ahir diumenge. La fira ha rebut més de 230.000 visites, segons han confirmat des del departament de comunicació, molts dels quals han pogut conèixer el potencial turístic ebrenc.

Entrades populars