Segona derrota consecutiva de l’Ascó

Nova derrota de l’Ascó, la segona consecutiva del conjunt de la Ribera d’Ebre que el relega a la catorzena posició de la taula a tercera divisió.El de Miguel Rubio van perdre per 0 a 2 contra el Figueres i estan obligats aguanyar la pròxima jornada per allunyar-se de la part baixa de la taula. L'Ascó va encaixar una nova derrota 0 a 2 en la visita del Figueres i encadena 5 partits sense guanyar, només 2 punts del darrers 15 per a un equip que rep gols amb facilitat i li costa molt marcar. Un mal rebuig de la defensa verda va permetre a Adrià Casanova fer el 0 a 1 al minut 26, i en els primers minuts de la segona meitat, de nou, diverses errades encadenades de la defensa van permetre Èric Vilanova marcar el gol de la sentència. Aquesta derrota deixa en una situació molt delicada als riberencs a només 3 punts del descens.