Més de 7000 racions repartides a la Festa de la Carxofa d’Amposta


Un any més, Amposta va celebar la Festa de la Carxofa on van repartir vora 7.000 tastos de plats al pavelló firal. La popular cita, tot i estar amenaçada per les previsions meteorològiques, va comptar amb una nombrosa participació de, fins i tot, gent de fora el territori.




Els restauradors participants van alternar aquell dia les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa amb la festa, on cadascú va tenir la seua previsió de racions, al preu de 2 euros. L'Ajuntament també va repartir racions, en aquest cas plats amb carxofes a la brasa acompanyades de botifarra, llonganissa i pa.


Durant el matí, un jurat va fer un tast de tots els plats de tapes que s'hi podien trobar a la Festa. Xavi Montanyés, del restaurant La Tancada, va guanyar el concurs amb el seu carpaccio de peus de porc amb maionesa de carxofa.

Les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa continuen fins el 19 de març, amb deu establiments d’Amposta i el Poblenou del Delta oferint plats on aquest producte de l'horta ebrenca, acompanyat d'altres productes típics del territori, n'és el protagonista.

https://ebredigital.cat/2016/02/29/mes-de-7000-racions-repartides-a-la-festa-de-la-carxofa-d-amposta/

Entrades populars