El moviment veïnal denuncia possible malversació de fons públics per les rotondes del Perelló i l'Ametlla de Mar


La Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta ha denunciat al Ministeri de Foment pel possible delicte de malversació de fons públics per la construcció de les rotondes de l'N-340 a l'Ametlla i el Perelló, que formen part del projecte d'un total d'onze rotondes al llarg de la carretera N-340 al pas per les nostres comarques.


Des del moviment veïnal per una AP-7 gratuïta detecten irregularitats al projecte i execució de les rotondes. Sospiten la falta d'estudis mediambientals, acústics, de pla parcial o informes de l'ACA, justificació de les expropiacions entre altres. També creuen que amb la fragmentació del projecte aconsegueixen deixar el cost de construcció de cada rotonda per sota dels 60.000 euros, el mínim que es demana per passar el projecte a licitació.


Per això, La Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta ha denunciat al jutjat d'instrucció número 3 de Tortosa el pressumpte delicte de malversació de fons públics. La denúncia determina que la construcció de les rotondes del Perelló i l'Ametlla de Mar no s'havien previst als plans directors del territori ni als plantejaments locals.

http://www.ebredigital.cat/economia/414-quatre-joves-productors-de-la-ribera-d-ebre-creen-la-pocavergonya-un-vi-jove-i-femeni

Entrades populars