Els alcaldes presenten el gran tall de carretera de dissabte


Els municipis afecats per l'N-340 preparen una gran manifestació el proper dissabte que complicarà l'operació sortida de Setmana Santa. S'han organitzat dos talls per part dels alcaldes, un tercer de les associacions de veïns, a més de quatre marxes lentes, dues a l'AP7 i dues més a l'N-340 per tal de bloquejar-ne els accessos.


Amb el lema "Prou Peatges", els alcaldes ebrencs de l'N-340 i els del Pacte de Berà realitzaran un talls a la carretera amb el suport del moviment veïnal que cada dijous talla l'N-340. S'han preparat talls de carretera amb quatre marxes lentes, dues a la nacional (de 40kmh) i dues més a l'autopista (de 60 km/h). A l'AP7 serà direcció nord amb inici a l'Aldea i fins l'Hospitalet, i direcció sud des de Tarragona fins a Santa Margarida dels Monjos; mentrestant, la carretera nacional serà tallada de Vilafranca del Penedès al Vendrell i del Perelló fins Amposta.


Les concentracions començaran a les 11.30 i les marxes s'iniciaran a les 12 del migdia. Està previst que les marxes lentes duren el mateix que les protestes anteriors: 45 minuts.
Els alcaldes fan una crida a la participació perquè aquesta vegada, tots a una i sota el mateix eslògan, "Prou morts, Prou Peatges", i les mateixes peticions, Foment escolte les reivindicacions del territori.

http://www.ebredigital.cat/economia/414-quatre-joves-productors-de-la-ribera-d-ebre-creen-la-pocavergonya-un-vi-jove-i-femeni

Entrades populars