La URV obre el Campus Terres de l'Ebre a futurs estudiants i prepara dos jornades més


Molts centres acadèmics comencen a fer jornades de portes obertes, especialment les universitats, ja que els estudiants de batxillerats i cicles han de decidir com encarar el futur acadèmic. El Campus Terres de l’Ebre de la URV ha realitzat la primera jornada de portes obertes i en prepara dues més per arribar tant a futurs alumnes com als familiars.



La Universitat Rovira i Virgili ha efectuat aquest matí la primera jornada de portes obertes que ha previst al Campus Terres de l'Ebre enguany. Aquesta s'adreça als estudiants interessats en cursar algun dels seus graus, realitzant una visita a les instal·lacions i resolent tots els dubtes per facilitar-los-hi la seua elecció acadèmica definitiva.

La jornada d'avui ha estat dirigida especialment als alumnes decidits a estudiar d’Administració i Direcció d'Empreses, Educació Infantil o Educació Primària. Els dies 13 d’abril i 7 de maig s'hi podran afegir els futurs estudiants d’Infermeria, la última data en dissabte per a que els pares que ho desitgen puguen apropar-se al campus.


http://ebredigital.cat/societat/516-la-urv-obre-el-campus-terres-de-l-ebre-a-futurs-estudiants-i-prepara-dos-jornades-mes

Entrades populars