L'Aldea premia el remer Yago Gavilán i els patinadors del Grup Xou Petit com a millors esportistes de l’any

L'Ajuntament de l'Aldea celebra la qualitat dels seus esportistes en una gala plena de trofeus i exhibicions, amb els màxims guardons per al remer Yago Gavilán i el Grup Xou Petit del Club Patí l’Aldea.


Una any més, el pavelló poliesportiu de l'Aldea va acollir la gala de la Festa de l'Esport, arribant ja a la 12a edició. Aquest acte reconeix l'esforç i el sacrifici dels esportistes aldeans que enguany ha guardonat 26 esportistes i entitats que abanderen el nom del municipi tant a casa com fora. Els premis a millors esportistes de l'any van recaure sobre el remer Yago Gavilán i el Grup Xou Petit del CP l’Aldea.


Gavilán pertany actualment al Club Nàutic Amposta i es troba competint a Banyoles. Fins ara ha rebut diverses medalles tant als campionats d'Espanya com de Catalunya.Per la seua banda, el Grup Xou Petit del CP l’Aldea està reconegut amb diverses primeres posicions.

La gala va comptar amb la presència d'Enric Adell (president del Consell Esportiu del Baix Ebre), Dani Andreu (president del Consell Comarcal del Baix Ebre i Alcalde de l'Aldea), Yolanda Tomàs (regidora d'Esports) i la resta de regidors de la corporació, qui van ser encarregats d'entregar tots els premis.

https://ebredigital.cat/2016/03/18/la-xii-festa-de-l-esport-aldea-premia-el-remer-yago-gavilan-i-els-patinadors-del-grup-xou-petit-com-a-millors-esportistes-de-l-any/

Entrades populars