Els barris del Temple i Sant Llàtzer milloren les comunicacions peatonals amb unes escales al pont Tirant lo Blanc

Les escales que comuniquen el barri del Temple amb el de Sant Llàtzer ja estan operatives, una reivindicació que des de fa molt de temps demana l'Associació de Veïns de Sant Llàtzer i recentment s'hi va unir el centre educatiu del barri.


La imposició d'Adif d'eliminar tots els passos a nivell provoca, des de fa anys, buscar solucions alternatives. A Tortosa, el canal i la via són una gran barrera per a l'accés, sobretot peatonal, entre els barris del Temple i Sant Llàtzer. Això provoca que cada dia desenes de persones salten la tanca de la comunitat de regants, acte il·legal.

L'Associació de Veïns de Sant Llàtzer fa anys que manté reunions amb l’Ajuntament de Tortosa per trobar solucions a la millora de la comunicació amb el barri del Temple, especialment des de la construcció dels centres educatius de l'escola Sant Llàtzer i l’institut Cristòfol Despuig.


La reivindicació ha vist la llum amb la instal·lació de dues escales d'accés al pont Tirant lo Blanc. Amb un pressupost d'execució de més de 30mil euros a càrrec d'Obres i Serveis Miquel Pla', l'obra millorarà la comunicació entre els dos barris, a més de dos espais amb el nou passeig al canal a la zona del Temple i l'accés des de Sant Llàtzer al pavelló esportiu.

https://ebredigital.cat/2016/03/11/els-barris-del-temple-i-sant-llatzer-milloren-les-comunicacions-peatonals-amb-unes-escales-al-pont-tirant-lo-blanc/

Entrades populars