L'hospital Verge de la Cinta ajuda a les dones amb càncer a recuperar l’autoestima

A l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa s'hi efectuen els tallers “Posa’t guapa, et sentiràs millor”. Fa més de 25 anys que es realitzen a tot el món i consisteixen restablir la imatge de dones que pateixen càncer per recuperar així l’autoestima.


La Fundació Stanpa és una organització sense ànim de lucre promoguda per Stanpa (Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica) que persegueix donar suport a dones amb càncer, ajudant-les a restablir la seva pròpia imatge, recuperar l'autoestima i tirar endavant la seva lluita contra la malaltia amb més confiança. Tot això a través de la implantació a Espanya del programa internacional "Posa't guapa, et sentiràs millor". El projecte funciona gràcies a milers de voluntaris i compta amb el suport de l’Institut Català d’Oncologia.


L’hospital Verge de la Cinta de Tortosa és un dels centres que realitza aquests tallers, on hi ensenyen els passos fonamentals a seguir, especialment durant el tractament. Estos són la neteja i hidratació de la pell i, sobretot, la protecció solar ja que el tractament oncològic sol provocar una resposta exagerada de la pell a la radiació solar i l’aparició de taques. Un producte que, a més, és un antienvelliment per excel·lència.

La Fundació ha estat reconeguda d'interès general pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Aquest reconeixement posa en relleu el valor social de la indústria cosmètica, en destacar entre els seus fins el suport a les persones a través dels beneficis que la cura personal i la higiene aporten en termes de contribució a la salut i la integració social.
Al web http://www.fundacionstanpa.com s'hi pot trobar tota la informació dels tallers, com participar-hi i com oferir-te voluntari.

https://ebredigital.cat/2016/04/22/l-hospital-verge-de-la-cinta-ajuda-a-les-dones-amb-cancer-a-recuperar-l-autoestima/

Entrades populars