Roquetes conmemora els 166 anys d'independència


Roquetes està de celebració i ja olora les festes majors. El municipi ha celebrat aquest dijous la Festa de la Independència. 166 anys des del naixement com a poble independent que s’han commemorat amb un ampli ventall d’activitats que continuaran aquest cap de setmana.
166 anys no es fan tots els dies. I Roquetes ha celebrat la commemoració des del seu naixement com a municipi amb una jornada molt sentida al Saló de Plens de l’Ajuntament. La festivitat de la independència va començar amb la presentació del llibre ‘Diari en temps de Guerra’ sobre Lluís Rodes, que va ser director de l’Observatori de l’Ebre entre el 1920 i el 1939. Els moments més emotius es van viure a continuació, amb el reconeixement a Salvador Sales pels més de 30 anys de servei a les festes majors de Roquetes.



La jornada va culminar amb l’elecció de les pubilles que seran part de les protagonistes a les Festes Majors. Núria Cid va ser votada com a pubilla major i, per sorteig, Laia Subirats va ser escollida com a pubilleta major infantil.La festa, però, continuarà aquest cap de setmana.

La celebració acaba a l’Hort de Cruells amb la Fira d’Entitats, que permet conèixer totes les associacions del municipi, i a la nit hi haurà concert jove amb orquestres i deejays.

Entrades populars