Tractorada a Tortosa per demanar preus justos pel sector agrari i ramader


Les Terres de l’Ebre se sumen a la resta de mobilitzacions que estan succeint a la resta de l’Estat i que, des de fa unes setmanes, diverses organitzacions agràries estan duent a terme mobilitzacions per tot el país amb tractorades, concentracions i manifestacions. Tot per denunciar la greu situació de preus baixos, la falta de rendibilitat de les explotacions i les dificultats per exportar.

Des de Canal Terres de l'Ebre, ens trobem a Amposta per explicar-ho al Notícies en Xarxa just quan surt una columna de tractors direcció Tortosa, punt de trobada de tots els agricultors que venen de municipis com Xerta, Deltebre, Alcanar, Santa Bàrbara, l’Ampolla, Camarles o l’Aldea.


La tractorada de les Terres de l’Ebre està organitzada per l’Associació Agrària de Joves Agricultors, l’Associació de Cooperatives del Baix Ebre i del Montsià i el sector arrosser del delta de l’Ebre. Han convocat una jornada de protesta avui mateix a Tortosa per defensar uns preus justos i una renta agrària digna. Just connectem amb el Ben Trobats quan comencen a arribar tractors provinents d'Amposta.


Finalment, també hem explicat a L'Ebre Notícies com les Terres de l’Ebre se sumen a les mobilitzacions que, des de fa unes setmanes, diverses organitzacions agràries estan duent a terme per tot el país amb tractorades, concentracions i manifestacions. Tot per denunciar la greu situació de preus baixos, la falta de rendibilitat de les explotacions i les dificultats per exportar.

Entrades populars