AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 25 al 29 de gener de 2021 des de Ràdio Joventut

Dimitix el cap de l’Estat Major de la Defensa, el galerenc Miguel Ángel Villaroya: 
L’escàndol en les vacunes ha arribat al Ministeri de Defensa, provocant la dimissió de diversos membres entre els que trobem al galerenc Miguel Ángel Villarroya, el jemad o cap de l’estat major de la Defensa. Villarroya per haver-se vacunat abans d’hora. Villarroya ha presentat la dimissió assegurant que ho fa per no perjudicar la imatge de les forces armades.

 
Un llibre recorre els espais emblemàtics dels cementeris de la província de Tarragona: 
"Avui per mi, demà per tu" és el llibre escrit per la periodista i doctora en comunicació Tate Cabré sobre l'arquitectura, l'escultura, els personatges o la literatura que s'amaga als recintes funeraris de la demarcació de Tarragona. Un llibre ple de curiositats que reflecteixen la realitat dels municipis a partir d'aquests espais de culte.

 
El SIAD del Montsià implementa la possibilitat d’atendre a les dones via telemàtica: 
El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Montsià, el SIAD, ha establert la possibilitat d'atendre a les dones via telemàtica en el servei psicològic i jurídic. Tot perquè cap dona es quede sense l'atenció necessària per motius de desplaçament i davant les mesures de prevenció per la covid-19.

 
Un pont per a vianants millorarà la comunicació entre Sant Rafel del Riu i el barri Castell d'Ulldecona: 
Després d'anys de reivindicació, el barri Castell d'Ulldecona i el municipi de Sant Rafel del Riu estaran més a prop tot i estar separats pel Sénia. Això serà gràcies a la construcció d'una passarel·la de vianants que connectarà les dues ribes en uns nuclis poblacionals que funcionen com un de sol.

 
Transformació digital a empreses turístiques, hostaleria i comerços de la Ràpita: 
L'Estació Nàutica de la Ràpita en col·laboració amb l'ajuntament i l'Escola Pons arrenquen el programa de transformació digital dirigit a empreses turístiques, hostaleres i comercials. Així, disposaran de tots els instruments per adaptar el seu model de negoci i augmentar la competitivitat digital.

 
El Consell Comarcal del Montsià ha atorgat més de 830.000 euros en ajuts de menjador escolar des de l’inici de curs: 
Més de mil alumnes del Montsià han rebut una ajuda per fer front al menjador escolar i garantir, això, l’àpat. Ha sigut gràcies a les diverses ajudes del Departament d’Educació, que ha distribuït el consell comarcal, i que passen dels 830.000 euros. Això ha permés a moltes famílies no haver de pagar, de forma total o parcial segons la situació de cada família.

 
El projecte UROEBRE vol recuperar, actualitzar i potenciar la cartera de serveis d’Urologia de l'HTVC: 
L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i la Gerència Territorial han posat en marxa UROEBRE, un projecte per a actualitzar i potenciar la cartera de serveis d'urologia. Així s'inclouran tècniques quirúrgiques innovadores i avançades per a millorar l'atenció a la població amb la intenció de consolidar el projecte en un màxim de cinc anys.

   
El govern espanyol ratifica al Congrés el pagament amb recursos públics del Castor: 
El pagament amb recursos públics pel tancament de la planta de gas Castor es manté, tot i la crisi social i econòmica per la pandèmia. El govern espanyol ha convalidat al Congrés el retorn als bancs de la indemnització pel fracassat projecte Castor, una mesura que ha provocat retrets per incloure al mateix decret el compliment de la sentència del Suprem i altres mesures socials.

 
El Campus Terres de l’Ebre posa en marxa EbreJobs, una borsa de treball qualificat per a retenir talent: 
La captació i retenció de talent al territori és un dels principals reptes que s’ha marcat el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili i, recentment, ha donat un pas important per a assolir-lo: l’impuls d’EbreJobs, una borsa de treball qualificat.

 

Comentaris

Entrades populars