AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 15 al 19 de febrer de 2021 des de Ràdio Joventut

14-F: Resultats generals Terres de l'Ebre i comarques
Tot i la victòria del PSC, la jornada electoral d'ahir deixa una majoria independentista al Parlament de Catalunya. Si ens fixem a les Terres de l'Ebre, Esquerra Republicana ha sigut la força més votada, seguida per Junts i el Partit Socialista. Els resultats a la circunscripció de Tarragona on també va guanyar ERC, fa que que les terres de l’Ebre compten de sortida amb 5 diputsta electes.
Masdenverge, un dels pobles que trenca l'hegemonia d'ERC a l'Ebre pel 14F
Esquerra, com déiem, ha guanyat en 40 dels 52 municipis de les Terres de l'Ebre. Un dels que ha quedat com a segona força més votada és Masdenverge, on Junts l'ha passat per davant.
El 30% dels positius de Covid19 a les Terres de l'Ebre són de soca britànica
El 30% dels casos positius per covid-19 detectats a les Terres de l'Ebre són de la soca britànica segons informa el departament de Salut. Aquesta variant de coronavirus, segons assenyalen els científics, és més mortal i té un índex de propagació per contagi més ràpida.
Morràpita repren Ia lliga catalana de morra
Després de l'aturada per la covid-19, l'associació Morràpita reprén la Lliga catalana de morra. Ho fa, per descomptat, prenent totes les mesures sanitàries, amb pantalla protectora i grups reduïts. A més, la competició es farà en llocs emblemàtics de la Ràpita.
La rapitenca Natàlia Guart, candidata a vicepresidenta de PIMEC
Natàlia Guart és la primera ebrenca que es presenta a vicepresidenta de la candidatura de PIMEC, la patronal més representativa de la Petita I Mitjana Empresa de Catalunya. La rapitenca vol portar la veu i el vot dels territoris petits com l'Ebre a l'entitat.
El Servei Bàsic d’Atenció Social de la Ràpita ha atès el 10,20% de la població durant 2020
La regidoria d’atenció a les persones de la Ràpita ha avaluat la situació de sol·licittut i ajuts, agreujat per la covid-19. El Servei Bàsic d'Atenció Social ha atés un total de 1.525 persones durant l'any 2020, el 10,20% de la població.
El COPATE inicia els tractaments contra la mosca negra a l’Ebre
El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre, el COPATE, ha dut a terme avui el primer tractament del 2021 per controlar la població de mosca negra al tram català de l'Ebre. Un tractament que estava previst setmanes enrere, però que es va ajornar primer per climatologia adversa i, posteriorment, per l'elevat cabal de l'Ebre.
El Procicat aprova la represa de les activitats extraescolars, d'esport escolar i lleure educatiu
El Procicat ha revisat les mesures de prevenció i control vigents en l’actual context de pandèmia a Catalunya. En aquest sentit, ha decidit mantenir 7 dies més, fins diumenge 28 de febrer, les mesures vigents, així com aprovar la flexibilització de mesures que permetrien la represa de determinades activitats.
L’Ajuntament de La Ràpita engega el projecte "Escola de famílies"
"Escola de famílies" és un projecte de l'Ajuntament de la Ràpita per ajudar les famílies del municipi en les seues inquietuds i necessitats. Al principi del projecte es va fer una enquesta per saber les temàtiques més demanades i aquest mes de febrer s'inicien les formacions. Si volen saber quines, no perden l'atenció de la següent notícia.

Comentaris

Entrades populars