AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 10 al 14 de maig de 2021 des de Ràdio Joventut

Nova mobilització pel retard en el projecte de les obres d’ampliació de la carretera del Poblenou
El migdia de dissabte, prop de trenta cotxes van tallar el trànsit a la carretera que va de la Ràpita a Poblenou del Delta i la barra del Trabucador. Protesten pel retard en el procés per aprovar el projecte d'ampliació i millora que ha d'executar la Diputació de Tarragona un cop el vial forme part de la seva xarxa de carreteres al 2022.
L’Hotel la Ràpita reobrirà un any després a l’espera de la tornada de l’Imserso
L’hotel la Ràpita és l’únic de les Terres de l’Ebre que treballa amb el programa Imserso de viatges per a la gent. Un programa cancel·lat per la pandèmia però que ara es podria recuperar. Una nova notícia tant per a este hotel com per a les agències de viatges que depenen de clients d’Imserso.
Alcanar, únic municipi del Montsià amb el 100% del Segell Infoparticipa
La Universitat Autònoma de Barcelona ja ha lliurat els Segells Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. En el cas de l’Ajuntament d’Alcanar, ha rebut el 100% de puntuació, l'únic de la comarca del Montsià i un dels 39 de tot el país. A més, ja és el tercer any que Alcanar aconsegueix la màxima puntuació.
Masdenverge comença la col·locació de semàfors a la carretera principal
La carretera de Masdenverge està tallada per posar-hi 3 semàfors de polsador. Es tracta d’una de les promeses del departament de Territori i que haurien de culminar amb la variant, però que encara està pendent d’estudi segons es va comprometre el mateix conseller, actualment en funcions, Damià Calvet.
L'assassinat de Carme Castell d’Ulldecona tanca la segona temporada de Crims de TV3
El cas de l’assassinat de Mari Carmen Castell d’Ulldecona el 1982 ha tornat amb el programa “Crims” de TV3, que relata casos reals que han passat a Catalunya. El cas, que es va prolongar durant molts anys i amb diversos arxivaments, s’ha explicat en dos episodis que han tancat la temporada del programa.
El masdenvergenc Francisco Tomàs Arasa rep la medalla centenària de la Generalitat
Aniversari centenari a Masdenverge, el de Francisco Tomàs Arasa que en el dia que arribava als 100 anys, l'ajuntament i el departament d’Afers Socials de la Generalitat ho han celebrat entregant-li una medalla commemorativa en un acte amb la família i part del consistori local.
El Ple Comarcal del Montsià aprova un pressupost de més de 9,5MEUR per al 2021
El Ple Comarcal del Montsià aprova un pressupost de més de 9,5MEUR per al 2021 amb els recursos humans i els ajuts socials com a objectius principals d'enguany. Així, incrementa la plantilla de personal per una millora en la gestió administrativa i el funcionament dels serveis.
El museu Terracota de la Galera celebra "Hola Ceràmica!"
“Hola Ceràmica!” és una activitat de dinamització de la ceràmica que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics, per així donar-ho a conèixer a un públic ampli. A les nostres terres, La Galera compta amb una important tradició ceràmica i participarà en estes activitats els propers 15 i 16 de maig.
El Museu de la Mar de l’Ebre celebra el Dia Internacional dels Museus
El Museu de la Mar de l’Ebre (també) celebra el Dia Internacional dels Museus este cap de setmana. Tot i que la diada és el 18, al llarg del cap de setmana, el museu rapitenc oferirà diverses activitats com l’estrena de l’aplicació ‘El museu al teu mòbil’ i el reportatge ‘Youtubers als museus’, entre altres.
Segon ‘Tast de primavera a Alcanar’, la programació alternativa a les festes de maig
Arriba el segon cap de setmana de programació cultural a Alcanar com a alternativa a les festes de maig. Amb els Tasts de Primavera, l’Ajuntament pot atendre les mesures marcades pel Procicat a la vegada que manté la celebració en honor a Sant Isidre amb tot d'activitats per a tots els públics.

Comentaris

Entrades populars