AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 17 al 21 de maig de 2021 des de Ràdio Joventut

L’Ajuntament d’Ulldecona presenta avui una campanya contra la LGTBIfòbiaLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ulldecona ha presentat la campanya #ElVirusDeLaSocietat per conscienciar contra la normalització d’expressions i actituds contra el col·lectiu LGTBI, emmarcada en els actes previstos entorn el 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTB-fòbia.
Una mare manté sostreta a sa filla de deu anys a la RàpitaUna mare manté sostreta a sa filla de deu anys des de fa 479 dies a Sant Carles de la Ràpita. Fa dos cursos que la nena no va a l'escola i la mare desobeeix una sentència de la Secció 1a de l'Audiència Provincial de Tarragona que atorga la custòdia al pare. Fins al moment s'ha negat a lliurar la menor malgrat les diverses ordres judicials al respecte.
L'oci nocturn de l'Ebre no està satisfet amb el pla de reobertura
El sector de l’oci nocturn pressiona al Govern perquè puguin reobrir i es reivindiquen com la solució als botellons que aquest cap de setmana s’han repetit arreu de Catalunya. Els responsables de les principals sales de festa de les Terres de l’Ebre no es mostren satisfets amb el pla de reobertura i afrontem l’inici de l’estiu amb incertesa.
El Consell Comarcal del Montsià elabora un protocol d’actuació davant violències sexuals als espais públics
El Consell Comarcal del Montsià està en procés d’elaboració d’un protocol d’actuació davant violències sexuals als espais d'oci de la comarca. Es tracta d’un projecte que es realitza conjuntament amb l’Agència Catalana de Joventut i l'associació Noctàmbules per a la igualtat de gaudir dels espais d’oci de forma segura.
Les festes majors de la Ràpita s'adapten a la situació de la Covid-19
Tot i la incertesa de les mesures que hi haurà al juliol, l’Ajuntament de la Ràpita ja treballa amb unes festes majors en cas de poder-se celebrar. Per això, ja s’ha començat a contactar amb les entitats i associacions parlar i adaptar els diferents actes i activitats.
Millora dels plans de polítiques LGTBI i joventut del Consell Comarcal del Montsià
El Consell Comarcal del Montsià està en procés de revisió de dos plans, el de polítiques LGTBI i el de Joventut, ambdós vigents de 2020 a 2024, però que passen un examen constant per adequar-se a les necessitats dels diferents col·lectius, especialment en temps convulsos per la pandèmia.
Els museus de l'Ebre esperen tornar a xifres de visitants de 2019 en un o dos anys
Després del Dia Internacional dels Museus, celebrat esta setmana, fem una reflexió del que ha suposat per a ells la pandèmia. Tot i que ja s’estan flexibilitzant les restriccions, es preveu que els museus tarden un o dos anys en recuperar el nombre de visitants d’abans la pandèmia.
Les restriccions a la restauració limiten la comercialització de la producció de cítrics ebrenca a Europa
El tancament de la restauració a tot el continent ha afectat el sector citrícola, que exporta el 90% de la seua producció. Cal sumar-hi que la producció ha estat per sobre de la mitjana habitual, per la qual cosa també han baixat els preus. La nota positiva és la poca afectació que ha tingut el coronavirus sobre els 10.000 temporers que han participat en la recol·lecció.

Comentaris

Entrades populars