AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 3 al 7 de maig de 2021 des de Ràdio Joventut

Divendres es va presentar el nou clúster d’empreses d’economia blava del delta de l'Ebre
Des del temporal Glòria han sigut moltes les veus que s’han alçat per protegir el Delta de l’Ebre. Ara, se’n suma una més: un clúster d’empreses d’economia blava del delta de l’Ebre que s’han presentat a les Salines de la Trinitat, apadrinats pel conegut meteoròleg Francesc Mauri.
Mor als 62 anys el pintor ebrenc Miquel Paton
El món de la pintura està de dol. El passat divendres va morir el pintor ebrenc Miquel Paton, tenia 62 anys i feia un temps que estava malalt. Nascut a Tortosa, també va passar part de la seua vida a la Ràpita. La seua obra es caracteritza per la representació dels paisatges a través de la geometria i un cromatisme viu, inspirat pels colors del delta de l’Ebre i dels camps d’arròs.
La Ràpita dona suport a la Pèrdua Perinatal i Gestacional
El darrer ple de l’Ajuntament de la Ràpita ha aprovat per unanimitat la proposta d’Esquerra Republicana per donar suport al Dia Internacional de la Pèrdua Perinatal i Gestacional. Amb la moció, el consistori es posa al costat de les famílies que han viscut la pèrdua d’un ésser estimat en mort en estes circumstàncies i vol acompanyar-les en el seu dol.
Montsià és la comarca ebrenca amb més augment de la renda per habitant l'any 2018
Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, l’Idescat, la renda per habitant a Catalunya és de 17.600 euros l’any 2018, xifra que suposa un creixement del 2,1% en relació amb l’any anterior. El Montsià és la quarta comarca que l’encapçala amb el 5,7%, per darrere de la Cerdanya, el Solsonès i l’Aran.
Tornen les Jornades Esportives d’Apasa de forma presencial
Les setzenes jornades esportives d’Apasa tornen a la modalitat presencial. Durant la setmana que ve, totes les persones ateses per APASA podran practicar qualsevol esport, independentment de les seues capacitats i la seua diversitat funcional. Enguany, les jornades s'ambienten en l’any d’Amposta Ciutat Diversa.
L’Ajuntament de la Galera rectifica sobre la ubicació d’una futura sala de vetlles
La portaveu i regidora d'Esquerra Republicana a la Galera, Ester Martí, carrega contra el govern municipal de Junts per falta d'atenció en la gestió municipal després que l'Ajuntament rectifiqués i donés la raó a Esquerra sobre la ubicació d'una futura sala de vetlles.
Nova mobilització per exigir la millora de la carretera del Poble Nou del Delta
La plataforma per la reforma de la carretera de Poble Nou del Delta anuncia una nova mobilització per continuar denunciant els retards en els tràmits de canvi de titularitat a la Diputació. Dissabte, l’entitat convoca una marxa lenta des de la Ràpita i un tall a la carretera afectada, tot per reclamar millores, no només a la que anomenen “carretera de la vergonya”, sinó també als camins que comuniquen amb aquesta via.
L’Ajuntament de la Ràpita reprèn l’activitat dels casals de gent gran en espais exteriors
L’Ajuntament de la Ràpita reprèn l’activitat dels casals de gent gran en espais exteriors. A més, els Serveis Socials Bàsics de la Ràpita segueixen treballant en altres tallers, com el de memòria, adreçat a pensionistes i majors de 60 anys mentre treballen en altres sobre ús de dispositius electrònics.

Comentaris

Entrades populars