AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 28 de juny al 2 de juliol des de Ràdio Joventut

Amposta reivindica la diversitat sexual i la igualtat "sense etiquetes"
Avui es commemora el dia de l’orgull LGTBIQ+ i ja fa dies que diverses entitats i administracions ho van celebrant. És el cas dels Serveis d’Atenció Integral dels ajuntaments i consells comarcals de totes les Terres de l’Ebre, que en un acte a Amposta amb el lema “Sense etiquete” va convertir l’embarcador de la capital del Montsià en el centre pedagògic sobre la diversitat d’orientació sexual.
La Ràpita reconeix la tasca d’onze policies i deu ciutadans
L’Ajuntament de La Ràpita ha celebrat un acte de reconeixement a la tasca d’onze membres de la Policia Local, cinc del Cos de Mossos d’Esquadra i deu ciutadans del municipi per la seva implicació cívica, demostrada en situacions de perill per a terceres persones, a les quals es van haver d’afrontar durant els anys 2020 i 2021.
La Ràpita treballa en unes Festes Majors 2021 adaptades a la situació de la Covid-19
Ja falta menys per a les Festes Majors de La Ràpita i els canvis de les últimes setmanes en les restriccions estan fent que des de la regidoria i comissió de Festes es replantegen tots els actes. Fins fa dos setmanes, per exemple, s’havien organitzat actes estàtics, però ara, alguns com el ball podran tornar a les places.
L’escola Carles III i l’INS Els Alfacs compten amb el distintiu ‘Camí al Violeta’
Els centres educatius de La Ràpita, l’Escola Carles III i a l’institut Els Alfacs, compten amb el distintiu ‘Camí al Violeta’. Es tracta d’un reconeixement que atorguen l’Associació Forgender Seal i La Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere que reconeixen i motiven els esforços de la direcció i l’equip docent en la igualtat de tracte i oportunitats, tant en la gestió del centre com en la capacitat de fer créixer l’apoderament de l’alumnat.
Demà comença la prova pilot per regular l'accés i limitar l’aforament a la platja del Trabucador
A partir de demà, dijous 1 de juliol, l'accés a la platja del Trabucador amb vehicle està limitat. Hi haurà una capacitat màxima de 730 vehicles i aquests hauran de pagar una taxa per contribuir al manteniment d'aquest espai natural. El Trabucador ha patit darrerament la pressió de la massificació turística però també l'embat dels temporals.
El turisme rural puja al 95% d'ocupació el cap de setmana de Sant Joan
El turisme torna amb força durant el pont de Sant Joan, en què l'ocupació a les Terres de l'Ebre ha estat molt bona. Per una part, el mateix Sant Joan s'ha viscut intensament a la costa, però els establiments de turisme rural han sigut els que han despuntat la resta de dies, arribant al 95 % d'ocupació durant el cap de setmana.
La Diputació de Tarragona adjudica la redacció del projecte de millora de la carretera del Poble Nou del Delta
La Diputació de Tarragona adjudica la redacció del projecte de millora de la carretera del Poble Nou del Delta després de desencallar licitació del projecte i el pla zonal. El projecte d'obres ha d'estar llest el primer semestre del 2022 i les obres podrien començar, com a molt, a principis de 2023.
Primer dia amb el Trabucador de pagament
Ja anunciàvem ahir que l’accés a la platja del Trabucador ja és de pagament. La mesura entra en vigor com a prova pilot per a regular i limitar la gran afluència de visitants. En el primer dia, molts dels turistes desconeixen la mesura però la valoraven positivament, ja que implicarà una millor conservació de la platja.
Arriben les “I Jornades Musicals a les Basses de la Foia” de Masdenverge
Este paratge natural serà l’escenari de diversos grups musicals de l’entorn, de proximitat, durant els dissabtes d’este mes de juliol. Les “I Jornades Musicals a les Basses de la Foia” de Masdenverge. Demà mateix, comencen les jornades amb Adiós Luxemburgo.

Comentaris

Entrades populars