AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 12 al 16 de juliol des de Ràdio Joventut

Relleu entre rapitenques a la presidència d’ADEDE
Cinta Pascual deixa la presidència de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre deixant el relleu a Natàlia Guart, fins ara vicepresidenta de l’entitat. Pascual ho ha comunicat en el marc dels premis ‘Gràcies’, uns guardons creats per ADEDE que han reconegut la tasca de diferents personalitats, col·lectius i empreses del territori durant la pandèmia.
El cantautor riberenc Menut, al Mestralia de Campredó
El grup de la Ribera d’Ebre Menut ha portat la seua música nostàlgica d’estil prop electrònic als concerts de la fira de lutiers de Campredó, Mestràlia. La formació s’ha unit,així, a altres actuacions com Arc de Triomf, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o el grup Lokals.
Els locals d'oci nocturn s’adapten davant les noves mesures
L’oci nocturn de les Terres de l’Ebre aposten per les terrasses i els espais oberts. A partir d’aquest divendres, Salut ha tornat a tancar els interiors dels locals davant l’escalada de casos positius de Covid-19. Els Mossos d’Esquadra reforçaran la vigilància aquest cap de setmana per evitar aglomeracions.
Èxit en la programació d’estiu de La Ràpita, amb una gran varietat d’activitats per a tots els públics
A principis de mes arrencava la programació de les activitats d’estiu d’enguany a la Ràpita, amb una gran varietat d’activitats adreçades a tots els públics, des d’activitats culturals fins a esportives o infantils. Al mes d’agost arriben les nits a la fresca, el concert de Cesk Freixas, el cinema a la fresca, el festival Food & Fashion i l’Eufònic.
La Ràpita inicia les Festes Majors 2021 amb la presentació dels representants juvenils i infantils
La Ràpita inicia les Festes Majors 2021 amb la presentació dels representants juvenils i infantils. L’acte, com no, estarà adequat a la normativa per evitar el risc de contagi de la covid-19. Aquest dissabte, 17 de juliol, la Ràpita inicia les Festes Majors 2021 amb la presentació dels 63 representants infantils i juvenils, i la coronació de Marta Segura Casajust com a representant major infantil i Júlia Roca Blasco com a representant major juvenil.
Un particular recorre davant l'Ajuntament de la Ràpita la imposició d'una taxa per accedir amb vehicle al Trabucador
El recurs argumenta que eximir els veïns de la població i obligar la resta a pagar vulnera el principi d'igualtat. El denunciant reclama que es declare nul de ple dret l'acord que regula el preu públic declarant la nul·litat de les "diferències de tracte".
Presentada la Guia Gourmet 2021 de restaurants i hotels de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona ha presentat, al Parc Samà de Cambrils, la Guia Gourmet 2021 de restaurants i hotels de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada. En esta tercera edició s’hi promocionen establiments de la demarcació amb l’objectiu, sobretot enguany, d’unir esforços en un moment especialment difícil per al sector.
La pagesia es concentra a Madrid per reclamar millores pel sector vitivinícola
Unió de Pagesos es manifesta a Madrid per reclamar mesures pel sector de la vinya i el vi. Els viticultors catalans reclamen que s’articuli la verema en verd i la inclusió del míldiu en l’assegurança del raïm. Des del ministeri van al·legar, en un inici, que això no era possible per motius econòmics.
L'Ajuntament d'Alcanar aprova bonificacions de l'IBI per la instal·lació de sistemes d'energia solar
L’Ajuntament d’Alcanar aprovar la modificació de l'ordenança fiscal que regula l'impost sobre béns immobles (IBI) amb l’objectiu apostar per l'impuls de l'energia verda. L'acord permetrà fixar bonificacions d’un 50% de la quota íntegra de l’impost per a aquells immobles que instal·len sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia solar. La bonificació s'aplicarà durant cinc anys consecutius.
Les 22 candidatures presentades a Catalunya obtenen la Bandera Blava 2021
El conseller de Polítiques Digitals i Infraestructures, Jordi Puigneró, ha anunciat un pla per a la descarbonització del sector marítim català. Ho ha dit en un acte a l’Ampolla on s’ha entregat els guardons Bandera Blava 2021 a 22 ports esportius catalans.

Comentaris

Entrades populars