AL DIA TERRES DE L'EBRE | Setmana del 5 al 9 de juliol des de Ràdio Joventut

Opinions contraposades davant el pagament al Trabucador en el primer cap de setmana de la mesura
Primer cap de setmana de pagament al Trabucador amb opinions contraposades davant la nova regulació que vol preservar el Parc Natural del Delta. Molts consideren encertada la mesura mentre que d'altres opinen que es tracta d'una acció recaptatòria davant la massificació viscuda al delta de l'Ebre l'estiu passat. Esta prova pilot va entrar en funcionament el passat dijous i es mantindrà fins al 31 d'agost.
El ple de La Ràpita aprova garantir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs
El Ple de l’Ajuntament de la Ràpita aprova una moció per garantir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs a la xarxa de serveis públics de Salut a Catalunya. Això, el mateix dia que es s’aprova el nomenament del doctor Juan Domingo Gellida com a pregoner de les Festes Majors 2021 i, també, realitzar-les del 23 de juliol a l’1 d’agost.
Roger Torrent presenta el seu llibre 'Pegasus' a La Ràpita
El conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha visitat La Ràpita per presentar el seu llibre “Pegasus”, basat en una vivència personal i real i escrit com una novel·la d’espionatge. Una denúncia contra l’atac a la privacitat per part de l’Estat i que encara es troba en procés judicial.
Eufònic torna a finals d'estiu per celebrar el 10è aniversari amb més dies d'activiats
Eufònic, el festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l’Ebre arriba, enguany, a la desena edició. Una edició que comptarà amb FORMS - String Quartet que presentaran Playmodes i el Quartet Brossa o la cantant dani entre moltes altres propostes.
La Sénia s'obre al riu amb un nou mirador sobre la muralla medieval
El veïnat de la Sénia disposa d'un nou atractiu, un mirador sobre la muralla medieval que ha comportat, a més, la peatonalització dels carrers Majors i Galileu. Amb estos treballs, el municipi pretén fomentar la vall fluvial del riu Sénia. Uns treballs subvencionats en un 70 % pels fons europeus LEADER, amb una inversió total de més de 83.000 euros.

Comentaris

Entrades populars