Construïda la reclamada vorera de la Masada d'Espantarrates de Santa Bàrbara

Vorera de la Masada de Cid de Santa Bàrbara - Tere Giné Llaveria, La Plana Ràdio
Vorera de la Masada d'Espantarrates de Santa Bàrbara - Tere Giné Llaveria, La Plana Ràdio.

L’últim tram del passeig de la Generalitat de Santa Bàrbara que no tenia vorera ja és fàcilment transitable per a vianants. Durant estes setmanes s’ha construït després d’arribar a un acord amb la propietària de la finca, donat que es tracta d’un terreny privat.

LPR/VMV - Ja es pot transitar per la nova vorera que s’ha construït al lateral esquerre del passeig de la Generalitat de Santa Bàrbara, just per davant de la Masada d'Espantarrates. Precisament, este era l’únic tram de tot el passeig on no existia una vorera transitable, la qual cosa dificultava l’accés de vianants, sobretot de la gent més gran, que havien de circular per la calçada.

Cal destacar que aquesta zona forma part de la unitat d’actuació 21 pendent de desenvolupar i reparcel·lar, i esta intervenció ha estat possible gràcies a la col·laboració de la propietària dels terrenys, Inmaculada Monllau, que ha donat el seu permís per a tal efecte com explicava l’alcalde, Antonio Ollés Molias: “aprofito per a donar les gràcies a la propietària del terreny, perquè ha permés que esta obre se face en un terreny que és particular, la senyora Inma Monllau, nascuda a Santa Bàrbara, tot i que viu a Jerez de la Frontera”.

La construcció d’aquesta vorera ja es va plantejar la passada legislatura quan es va fer l’arranjament de la zona de la nova rotonda del pavelló, a l’estiu de 2018, i, recentment, després d’una petició del grup municipal d’ERC, es va decidir incloure esta actuació als pressupostos del 2023, tot i que el seu portaveu, Manel Crespo Liñán, recorda que proposaven dos altres projectes: “com és una proposta que vam fer natros, lògicament, ens alegra a mi i tots els planers i planeres, però la llàstima és que les altres dos propostes que vosté (l’alcalde) em va dir que entrarien al pressupost de 2023 no s’han tingut en compte”.

L’alcalde explicava que mai es va afirmar d’incloure les propostes al pressupost, tot i que no es descartaven. Es tracta de fer un nou parc infantil i instal·lar quatre fanals solars nous al camí del Cementiri.


Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars