Eva Franch Cases tornarà a encapçalar la llista del PSC a Santa Bàrbara

main_image
Foto: Eva Franch Cases i Ana Belén Jiménez Belmonte, PSC Santa Bàrbara - Víctor Montecino Valls.

La representació socialista dels últims quatre anys a Santa Bàrbara ha sigut d’una regidora amb una oposició calmada. Ara, encaren la pròxima campanya electoral amb el mateix tarannà i amb la intenció de guanyar el 28 de maig.


LPR/VMV - El PSC Santa Bàrbara encara les eleccions municipals del 28 de maig amb calma. Encara estan acabant de tancar la llista i treballant amb el programa, tal com explica la candidata a l’alcaldia, Eva Franch Cases: “pensem que encara no estem en campanya electoral, ens agrada respectar els temps i no tenim cap mena de gonia. Estem en un pla de tranquil·litat, perquè intentem obtenir el màxim resultat possible i, per supòs, el màxim resultat possible és guanyar”. Respecte a la llista, “queden alguns serrells, però ja tenim bastants membres” i pel que fa al programa electoral, la membre de la llista, Ana Belén Jiménez Belmonte, explicava que “estem mirant projectes de cara al futur, anem valorant coses, estem escoltant l'opinió de la gent, què els agradaria, què no”.

Per ara, consideren que un dels temes cabdals del municipi és entorn la gent gran i la joventut, que creuen que són els col·lectius més oblidats de Santa Bàrbara, tot i que també portaran temes en matèria d’autosuficiència energètica: “una de les coses que tenim al programa és intentar col·locar plaques solars als edificis públics, estudiant la viabilitat i si això serà sostenible o no econòmicament”.

Des del PSC Santa Bàrbara valoren que la present legislatura ha sigut complicada per les situacions produïdes per la covid-19 i la inflació, però també per la crispació dins el consistori: “som persones respectuoses, molt respectuoses, i intentem plasmar-ho a l'hora de fer la nostra política. Aquí hi ha hagut certes temporades durant estos quatre anys de mandat en què això pareixia un circ i aquí no hem volgut entrar”.

A més, la regidora i candidata valorava complicada la pròxima campanya, ja que “hi haurà molts partits, partits i agrupacions” i que considera que “les sigles et proporcionen paradigmes ideològics, et proporcionen un suport econòmic, et proporcionen, quan tens algun problema, poder-ho consultar, assessorar-te jurídicament. Jo considero que forma part d'un partit polític, és important i és necessari”.

El PSC tenia una agrupació local fa anys que va desaparèixer per circumstàncies diverses. “Hem de tindre en compte que venim d'un mandat anterior molt complicat, en una conjuntura política en l'àmbit de Catalunya molt complicada, en què dir que era socialista no era fàcil” explicava la representant, afegint que s'ha tornat a fer una altra agrupació local en un context que ha millorat.

Publicat originalment a La Plana Ràdio.cat.

Comentaris

Entrades populars