Santa Bàrbara encara la recta final per a fer propostes al Mèrit Planer 2023

main_image  

Des de l’any 1996, l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga un guardó a una persona o entitat per la seua actuació destacada en qualsevol camp de la vida del poble. El reconeixement es concedia cada dos anys i, a partir del 2008, cada tres, tot i que la pandèmia ha provocat saltar-se una edició.

LPR/VMV - Santa Bàrbara està enfrascada en el Mèrit Planer, un reconeixement que es fa cada tres anys i que torna enguany, després de saltar-se la passada edició a causa de la covid-19, com recordava l’alcalde, Antonio Ollés Molias: “es va decidir fer-ho cada tres anys. Es va fer l'any 2011, el 2014, el 2017 i tocava justament al 2020, i el maig de 2020 és quan encara estàvem confinats. Vam pensar si passar-ho el 2021, però la cosa encara no estava del tot arreglada i vam preferir deixar perdre l’edició del 2020 i passar a la de 2023, que és la següent que hagués tocat”.

El Mèrit Planer és un reconeixement a persones o entitats amb una actuació destacada en qualsevol camp de la vida de Santa Bàrbara, preferentment en el camp cultural o social i sense ànim de lucre. “Ara estem en època de proposar candidatures, aquella persona, sigue home o dona, o aquella entitat que es considera que ha fet una actuació positiva per al poble o que tingue una llarga trajectòria, es tracta de proposar perquè després se face la votació en una sessió en la qual representants de les entitats acaben decidint, de totes les candidatures, quina és la que consideren mereixedora”.

Les propostes es poden fer a tres espais públics de Santa Bàrbara i de tres formes diferents: dipositant una butlleta a la biblioteca José Escudé Albesa, enviant un correu electrònic a infocentre@santabarbara.cat i també a La Plana Ràdio, trucant en directe de 10.30 h a 11 h al 977 719 220.

Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars