La Diputació atorga una subvenció a l'Ajuntament de Santa Bàrbara per generar entorns més resilients, segurs i saludables

Piscina municipal - Ajuntament de Santa Bàrbara.

La subvenció ha servit, entre altres, per a finançar la contractació del servei de socorrisme i agent cívic, analítiques d’aigua, gestió i control d’animals domèstics abandonats, adquisició de productes de neteja i desinfecció i manteniment dels desfibril·ladors de titularitat municipal.

LPR/VMV - L’Ajuntament de Santa Bàrbara sol·licita, tots els anys, les diferents línies de subvencions a la Diputació de Tarragona. Així, recentment ha rebut les de salut pública per a generar entorns més resilients, segurs i saludables que ascendix a 24.977,89 euros. D’aquí, es dividixen tres línies per a les piscines (8.174,00 euros), agent cívic (3.253,49 euros) i salut pública (13.550,40 euros).

L’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés Molias, recordava que demanen totes les subvencions que poden, i la Diputació complix, on “hauríem de sumar el PAM, el Pla d’Actuació Municipal per a fer obres, la més important de totes en molta diferència, perquè estem parlant de 500.000 euros cada quatre anys, són molts diners que podem anar aprofitant”, sense oblidar altres actuacions com les “eficiència energètica, que també sol·licitem, com en anys anteriors per a posar plaques solars, renovar enllumenat…”.

En el cas de la subvenció de salut pública, ha servit per a finançar les despeses originades de la contractació del servei de socorrisme i agent cívic, analítiques d’aigua per consum humà, control de salubritat pública, gestió i control d’animals domèstics abandonats (manteniment espai d’acollida, recollida, transport…), adquisició de productes de neteja i desinfecció i manteniment dels desfibril·ladors de titularitat municipal.

Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars