L'Smartcentre de Santa Bàrbara convoca el XVIII Concurs d'Imatge Digital



Santa Bàrbara torna a ser l’escenari del concurs fotogràfic digital que anualment organitza l’Smartcentre i, enguany, haurà de ser per a mostrar el municipi en blanc i negre.

LPR/VMV - La Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Santa Bàrbara convoca, un any més, el concurs d’imatge digital a través de l’Smartcentre. Es tracta d’un concurs que pretén apropar i donar a conèixer la població, tant per la seua riquesa natural, arquitectònica com de la seua gent. Així, proposa el tema de “Santa Bàrbara en blanc i negre” per a la 18a edició del concurs de fotografia digital.

Amaya Pla Arasa, tècnica de l’Smartcentre, ho explicava a l’espai Smartime que oferim des de la Plana Ràdio: “ja comença perquè la gent se vaigue preparant per al concurs d’imatge digital, tot i que tenen fins al 16 de juny i s’ho han d’anar preparant, i el tema és ‘Santa Bàrbara en blanc i negre’, que és un tema que pot donar per a molt”, ja que es poden presentar tant fotografies fetes en blanc i negre com retocades posteriorment. Es concediran tres premis de 100, 50 i 30 euros, a més d’un obsequi a tothom, en agraïment a la seua participació.

Així, el concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la població, a més d’ajudar que moltes persones aficionades al món de la imatge es done a conèixer, a més que tothom pugue gaudir de les seues obres.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara o a l’Smartcentre, ja sigue:

Telèfon: 977 71 91 36
Whatsapp: 695 228 149
Correu electrònic: smartcentre@santabarbara.cat.

Comentaris

Entrades populars