Sant Jordi arriba a l'Smartcentre i a tot Santa Bàrbara

Parada de llibres per Sant Jordi - Smartcentre.

Sant Jordi també arriba a Santa Bàrbara. L’Smartcentre dinamitza moltes activitats per a petits i grans des d’avui mateix, però el mateix diumenge el carrer s’omplira d’associacions amb llibres i roses.

LPR/VMV - La biblioteca i l’Smartcentre de Santa Bàrbara sempre tenen sorpreses a partir del dia del llibre i la rosa. La tècnica, Amaya Pla Arasa, ens explicava que a l’Smartcentre passen coses rares i avui i demà tindran unes visites molt especials: “sabeu que a la nit, a l’Smartcentre, passen algunes coses estranyes, que a vegades venen alguns personatges molt especials, i visitarà als xiquets i xiquetes de la llar d’infants i demà del cicle infantil a conèixer la història de Sant Jordi i com, en els últims anys, la història ha anat canviant i ves a saber si ve la princesa, la cavalleressa, un príncep, un drac… No sabem qui vindrà perquè ja sabeu que passen coses”.

Misteris a banda, l’Smartcentre també tematitza l’habitual taller de treballs manuals amb Sant Jordi fent punts de llibre i demà hi haurà una sorpresa al matí i la revetlla d’història per la tarde: “són activitats que participen, a més, tots els que sempre fan coses a l’Smartcentre com el club de lectura, el taller de memòria, cursos de català per a adults, informàtica, francés, anglés… i fem una revetlla d’històries molt divertida i agradable”.

El mateix dia de Sant Jordi, diumenge 23 d’abril, les activitats surten al carrer, concretament a la plaça Cid i Cid on “hi haurà venda de roses i llibres per part d’associacions, vermut musical a les 12.30 a càrrec de la banda de música i el dinar de germanor de l’associació de jubilats al seu local social”. 

Totes les activitats que organitza l'Smartcentre ens les explica Amaya a Smartime:

Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars