Núria Ventura Brusca, actual alcaldessa d’Ulldecona, confirma que es tornarà a ser candidata a les eleccions municipals

Núria Ventura Brusca, alcaldessa i candidata de Socialistes Ulldecona - Víctor Montecino Valls.

Socialistes d’Ulldecona revalida a l’actual alcaldessa per a continuar amb el projecte del partit municipalista després de quinze anys a l’alcaldia en diferents etapes, amb una última legislatura complicada per la covid-19 i les repercussions econòmiques.

LPR/VMV - La Plana Ràdio avançava fa unes setmanes la intenció de l’actual alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura Brusca, de tornar-se a presentar com a candidata a les eleccions municipals del 28 de maig. Socialistes d’Ulldecona li ha donat suport i la representant ha confirmat que repetix amb les mateixes ganes que el primer dia: “En l’experiència acumulada d’estos anys, l’aprenentatge continuat que aporta la gestió diària de l’Ajuntament, més després d’haver superat un mandat extremadament complicat, però, sobretot, amb la il·lusió intacta, amb passió, amb un compromís total en lo nostre poble i amb la mateixa convicció i vocació de servei públic que el primer dia us confirmo que tornaré a encapçalar la candidatura de Socialistes Ulldecona per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig”.

Núria Ventura Brusca és militant del partit de Socialistes d'Ulldecona i ha sigut alcaldessa entre en tres etapes: el 2006 i 2007, del 2008-2011 i, actualment, des del 2015. També va ser diputada al Parlament de Catalunya entre 2006 i 2015 i l’energia sembla que no se li acaba, sempre amb el suport de la gent que l’acompanya: “ho faig al davant d'una llista de persones treballadores, d’un equip cohesionat, responsable, seriós i rigorós i, sobretot, amb ganes i força d’afrontar els reptes que Ulldecona té de present i futur”.

La candidata és periodista de professió i ha treballat en mitjans com RTV Ulldecona, Ona Catalana, el Diari de Tarragona, RAC 1, Vinaròs News i La Veu de l’Ebre.

Notícia publicada originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars