Torna una de les cites gastronòmiques més important del calendari faldut, la ruta "Ulldecona va de tapes"

Ulldecona - Xarxa de Barris Antics

La ruta ‘Ulldecona va de tapes!’ per passejar i tapejar per Ulldecona amb les tapes que els establiments participants han preparat per a l’ocasió.

Redacció - Durant tres divendres d’abril (14, 21 i 28) de 19.00 a 21.00 h. tretze establiments del municipi oferiran una tapa elaborada amb producte de proximitat i en format innovador que podrem gaudir degustant amb els amics o familiars. El preu de la tapa i quinto/aigua o copa de vi de la DO Terra Alta és enguany de 4€. Als propis establiments hi haurà un desplegable amb tota la informació pertinent i, que a més, servirà per escollir la millor tapa i poder optar a dos premis, un sopar de tapes per a dos persones a l’establiment de la tapa guanyadora i un altre a escollir per l’afortunat/da.

Els bars i restaurants participants són: Alameda, Infinity Burguer, Celedoni, La Masia, Taperia Dalia’s, La Pollera, Lo Paseo, El Moset d’Exequiel, Oco, Xocola’t, La Taska de Sisco, La Plaça i La Cantonada.

Concurs a Instagram

Turisme Ulldecona promou un concurs al selfie més divertit amb la tapa de la Ulldecona Va de Tapes 2023. Els requisits són:

Publicar les històries amb el hashtag #ullvadetapes23 i etiquetar a @turismeulldecona.
L’equip de Turisme Ulldecona, escollirà les 4 històries publicades del divendres 14 a les 19 h al diumenge 30 a les 14 h que cregui més divertides i les publicarà a Instagram i Facebook.

La història que tingui més m’agrada, sumant els “m’agrada” de les dues xarxes, fins al dissabte 13 de maig a les 13 h serà la història guanyadora d’enguany. PREMI 200 € a bescanviar al comerç local fins a l’11 de juny.

Comentaris

Entrades populars