Un jove faldut entra a The Nova 111 List, un reconeixement a estudiants i menors de 25 anys referents en el seu camp

Pere Vericat Polo - Víctor Montecino Valls, La Plana Ràdio
Pere Vericat Polo a l'estudi principal de La Plana Ràdio - Víctor Montecino Valls

Pere Vericat Polo ha estat seleccionat per formar part dels 111 millors estudiants o menors de 25 anys en les onze principals àrees de coneixement. Actualment, Pere treballa a Google Irlanda, però estar dins de la llista li pot obrir moltes altres oportunitats.


LPR/VMV - Pere Vericat Polo, jove emprenedor d'Ulldecona, ha entrat a formar part de "The Nova 111 List", que selecciona els deu millors perfils menors de 25 anys de les onze principals àrees de coneixement, incidint en la seua capacitat de generar impacte social i transformador.


El jove destacat explicava en una entrevista amb Víctor Montecino Valls a La Plana Ràdio que li van proposar apuntar-se a la llista de The Nova. Allà va passar un test d'intel·ligència i després una entrevista en vídeo, on havia d’explicar les seues habilitats i propòsits. Llavors, un comitè format per membres de The Nova i col·laboradors van fer la selecció de les diferents categories. "El fet que algú de l'equip em contactés a través de LinkedIn i em comentés que seria interessant que em registrés, em va fer pensar que potser veien alguna cosa que jo no veia i em va donar una mica més de confiança", va dir.


Més enllà del reconeixement, The Nova 111 List dona accés a les empreses amb les quals col·laboren, com ara el sopar d'entrega de premis amb els 111 guanyadors. Això ofereix l'oportunitat de conèixer persones d'altres àmbits i socis dels patrocinadors. "Et donen este accés a networking a la vegada de futures oportunitats laborals, que és una part molt interessant, fent de captadors de talent", va explicar Vericat Polo.




De moment, esta oportunitat no entra en els plans de Pere, ja que actualment treballa a la seu irlandesa de Google, la meta del seu somni que va descobrir en un viatge universitari a Silicon Valley. "Per a mi, va ser un viatge molt inspirador. Vaig pensar que m'encantaria estar a una d'aquelles empreses", reconeixia, tot i que no tenia al cap que fos concretament Google: “tenia intuïció de per on anar, però no li havia posat el nom de Google”.


Així, va aconseguir ser becari de l'empresa l'any 2021 i va entrar-hi com a treballador el mes de juliol de l'any passat. Tot, gràcies als coneixements i currículum adquirits en el projecte universitari d'una consultoria generacional perquè les empreses connectessen amb la gent jove buscant, entre altres, grans empreses bancàries com a clients.


A més dels estudis de lideratge emprenedor, Pere està acabant el grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Finalment, té un nivell professional en anglès i coneixements inicials d'alemany i xinès.



Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars