La Taula del Sénia estrena una visita virtual immersiva

La realitat virtual s’aplica des de fa temps als videojocs i a l’arquitectura, però la mancomunitat Taula del Sénia hi ha vist potencial per a donar a conèixer un dels màxims atractius del territori com són les oliveres mil·lenàries.

Així, han creat una exposició de realitat virtual amb deu fotografies en 360° que et permeten veure l’entorn d’estos arbres monumentals sense moure’ns de la butaca. La primera parada, on s’ha donat a conèixer, ha sigut a l’Smartcentre de Santa Bàrbara, tot aprofitant les Jornades Culturals que s’han desenvolupat durant el mes d’abril.

Allà, la gerent de la mancomunitat, Tere Adell, explicava a La Plana Ràdio que “en arbres i paisatges és una novetat”, i animava la gent a visitar l’exposició “perquè és molt curiós i és com si estigueres totalment dins d’este paisatge d’oliveres mil·lenàries”. Així, s’oferixen tres dispositius de realitat virtual immersiva.

A Santa Bàrbara s’ha pogut experimentar fins al 12 de maig, a l’Smartcentre, juntament amb l’exposició ‘Una mirada en 3D a les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia’, que mostra disset oliveres mil·lenàries fotografiades en 3D.

L'entrada La Taula del Sénia estrena una visita virtual immersiva es va publicar primer al Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars