Pepet i Banda tanquen Arrels Planeres, una festa tradicional consolidada

Sant Gregori ha tornat a brillar amb "Arrels Planeres" amb balcons engalanats, gent vestida a la manera tradicional, més de 40 paradistes al mercat d'època, espectacles de carrer, l'elecció de les pubilles i pubills per festes majors.

LPR/VMV-TG - La festivitat d’Arrels Planeres, que aquest any estaven dedicades a recordar els comerços, oficis i indústria dels anys vint, va començar divendres amb amenaça de pluja, com explica la regidora de Festes, Laia Pla Coto, però sortosament va esperar que finalitzes l'acte inaugural que va donar el tret de sortida: “he patit bastant, ahir i avui, ja que estem a un lloc obert, però si t'arriesgues, la veritat és que s'ha aguantat molt bé i hem aguantat bé, i teníem un pla B, però gràcies a Déu no l'hem utilitzat, ens ha anat bé”. Pots recuperar l'acte inaugural a continuació:

El Mercat d'Època al llarg del carrer Major omplia d'animació amb unes quaranta parades, a més d’activitats que s'hi van fer dissabte com diumenge. “La veritat és que ha sigut molt positiva, molt” explicava la regidora, afegint que “ha estat tots els dies molt animada, sobretot diumenge, s'ha notat molt animada, amb molta gent”.

Una valoració molt positiva “després de mesos de feina, amb els meus companys, que vull agrair tot això, penso que val la pena perquè ha sigut tot un èxit en la col·laboració de comerços d'aquí, del poble, de fora i, sobretot, amb gent del poble i gent de fora que gràcies a tots per col·laborar; estic molt contenta”.

A més, diumenge a la tarde, les pubilles i pubills van tornar a brillar, donat que s'aprofita la festivitat per a escollir els reis i reines de festes majors. Així, la sort va decidir que Anna Queral Royo i Ferran Bertomeu Martí siguen, enguany els representants petits, mentre que Ainoa Ferré Gimeno i Àlex Monllau Ferrer siguen els grans.

La cirereta del pastís la va posar, en un marc especial com és el pàrquing de les casses del Vallès l'espectacle de Pepet i la Banda, amb l'acompanyament de la Unió Musical Jaume Balmes i la Banda Manel Martínez i Solà de Jesús un concert que va fer que els assistents aixequessen el cul de la cadira i gaudissen al màxim de l'espectacle que no deixa mai indiferent ningú del cantautor Josep Bordes.

Publicat originalment a La Plana Ràdio.

Comentaris

Entrades populars