Deltebre aprova el Pla Especial del Maset amb un càmping de 450 espais d’allotjament turístic

L’últim ple municipal del mandat actual a Deltebre ha tirat endavant l’aprovació provisional del Pla Especial del Maset, el qual es traslladarà a la Generalitat a través de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre perquè efectue la seua aprovació definitiva. Este pla especial projecta un càmping de gran qualitat, de luxe, amb 450 allotjaments de càmping, dels quals 225 seran fixes (bungalous i altres instal·lacions similars) i 225 de format semimòbil (cases mòbils o d’altres tipus amb rodes). S’ubicarà vora al riu Ebre, a prop de l’actual Cooperativa d’Habitatges amb 81.625 m2 d’actuació, i esdevindrà un gran actiu d’oferta i de places turístiques al municipi de Deltebre.

L’alcalde en funcions, Lluís Soler, explicava que el projecte que s’ha aprovat “ha de permetre continuar transformant Deltebre des de la visió del progrés econòmic i social i l’enfortiment del sector turístic de qualitat”. A més, el projecte acabarà de fer “el tancament de l’entrada principal per la zona de la Cava” que des de Riumar “teníem una entrada poc digna al que seria la situació del municipi, que és cor i capitalitat del delta”.
Es tracta d’un projecte “que s’ha anat treballant des de fa temps”, ja que es va aprovar inicialment el 31 d’agost de 2022, quan “hem fet tota la tramitació sectorial, l’informe ambiental” i s’espera l’aprovació definitiva a la tardor d’enguany. L’alcalde en funcions també destacava que la recent aprovació, poc després de les eleccions, demostra que no han dixat de treballar tot i que “hem estat en una campanya electoral” i “que la setmana després es convoque un ple per a esta aprovació és molt potent”.

Precisament, el projecte del càmping de luxe va ser aprovat amb els únics vots a favor de l’equip de govern d’Enlairem Deltebre, ja que tant els regidors i regidores del PSC com d’ERC es van abstenir.

L'entrada Deltebre aprova el Pla Especial del Maset amb un càmping de 450 espais d’allotjament turístic es va publicar primer al Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars