El nou govern de l'Ametlla de Mar prioritza la reducció del deute

El nou equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, format per Junts i el PSC, ha començat a treballar posant-se al dia de la situació de l’Ajuntament reunint-se amb secretaria, intervenció, recursos humans i els i les treballadores dels diferents departaments de per tal de fixar les prioritats i les primeres accions de govern.

Per ara, la nova alcaldessa, Eva del Amo, ha destacat que per damunt de totes està la reducció del deute i, de cara a la temporada turística, millorar el manteniment d’instal·lacions, carrers, parcs i jardins per donar una bona imatge.

Del Amo explica que, tot i que són dos partits diferents, l’acció de govern es basa en confiança mútua i convertir-se en un sol equip. Així, s’ha acordat que del Amo començarà amb l’alcaldia durant els 34 primers mesos i Xavier de la Fuente serà alcalde els últims 14 de legislatura.

Els equips ratificaran les àrees al ple de principis de juliol, però consideren repartir-se Junts les regidories d’Obres i Manteniment, Turisme, Esports, Medi Ambient, Festes, Urbanitzacions i Benestar; i el PSC, Urbanisme, Planificació Estratègica, Pesca, Governació, Educació, Cultura, Mitjans Informatius i Mobilitat, entre altres

L'entrada El nou govern de l’Ametlla de Mar prioritza la reducció del deute se va publicar primer al Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars