El CAP de Santa Bàrbara recupera el servei de pediatria després de 4 mesos des que es va jubilar l’anterior especialista

L’escassetat de pediatres al territori també ha afectat Santa Bàrbara, un problema que ha preocupat a la comunitat local després de la jubilació del doctor Jaume Miquel Salsas, que havia ocupat esta plaça durant molts anys. La regidora de Salut, Laia Pla Coto, va estar treballant diligentment amb el Departament de Salut per a trobar una solució a esta situació.

Finalment, l’última setmana d’agost es va incorporar un nou professional, contractat en origen, al servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària de Santa Bàrbara. Inicialment, va oferir el servei un dia a la setmana, per a passar a concertar visites tres dies. Les primeres impressions de la població han sigut molt bones respecte al professional sanitari.

La directora del Servei Territorial de Salut, Ingrid Roca, va confirmar la notícia al mateix alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, la setmana abans, tal com va reconèixer a l’últim ple celebrat al consistori. L’alcalde també recordava que hi ha altres qüestions en l’àmbit sanitari que s’han de tractar en una futura reunió amb la directora territorial.

Mentrestant, l’arribada del nou pediatre ha estat rebuda amb optimisme per part de la població, que espera que esta incorporació ajude a alleujar la manca de professionals de la salut al territori i al mateix CAP i els municipis del voltant que tenen el centre de Santa Bàrbara com a referent, ja que, els últims mesos, el servei de pediatria l’oferien els metges de capçalera disponibles al centre, i millore la situació a Santa Bàrbara.

La entrada El CAP de Santa Bàrbara recupera el servei de pediatria després de 4 mesos des que es va jubilar l’anterior especialista se publicó primero en Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars