L’alcaldessa de Mas de Barberans lamenta la falta de traspàs després del canvi polític

Després de 44 anys de socialistes al Mas de Barberans, ERC va capgirar el consistori a les passades eleccions i va passar d’una regidoria contra les 6 socialistes el 2019 a 4 representants republicans enfront dels 3 del PSC en l’actual mandat.

Daniela Lleixà Lleixà, la nova alcaldessa republicana, explicava en una entrevista a La Plana Ràdio que “no hem rebut traspàs municipal”, només un regidor va convocar a fer-lo, “molt ben fet, explicant els projectes engegats, els que estan a dins del calaix, coses que volia que tinguéssem en compte, excel·lent” i una regidora va fer “una mica d’intenció per telèfon”, sense arribar a seure en una reunió. La resta de regidors socialistes de l’anterior consistori no ho han fet, “com a alcaldessa no he tingut un traspàs de govern”.

Una situació que Lleixà no s’ho agafa en el personal, però sí que considera que és una falta de respecte a la gent del Mas: “com a persona, ho puc arribar a respectar i entendre, encara que no ho compartixo, però soc l’alcaldessa de tots els masovers i masoveres, soc un càrrec electe, democràticament, i me dec a tothom” comentava, lamentant que “que a mi no se me faça un traspàs, per a mi és una falta de respecte cap als ciutadans del Mas”.

La entrada L’alcaldessa de Mas de Barberans lamenta la falta de traspàs després del canvi polític se publicó primero en Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars