PlanActiva renuncia a la concessió del gimnàs municipal de Santa Bàrbara

L’empresa PlanActiva ha decidit renunciar a la concessió del gimnàs municipal de Santa Bàrbara, fet que obre la porta a la cerca d’un nou model per a la gestió de les instal·lacions del pavelló d’esports.

La clientela del gimnàs municipal ha baixat darrerament i la gestió es fa insostenible per a l’empresa. Per una part, la realitat del poble ha canviat des de la concessió, fa uns dos anys i mig, quan pràcticament no hi havia cap gimnàs i actualment n’hi ha tres privats, a més del públic.

Així, l’Ajuntament està reconsiderant diverses possibilitats, però la que pren més força és passar la gestió a la candidatura que va quedar en segona posició, que actualment conforma la gestió del gimnàs privat Energym, que està ubicat al carrer Aire i des de la seua obertura ha patit importants desperfectes pels aiguats en dos ocasions, tot i que ha pogut reobrir als pocs dies gràcies al ràpid treball de neteja i reparació.

Les negociacions estan sobre la taula i el “trasllat” d’Energym a les instal·lacions públiques esportives podria ser una bona solució per a les dos parts, l’Ajuntament i els gerents, Roger i Jordi.

La entrada PlanActiva renuncia a la concessió del gimnàs municipal de Santa Bàrbara se publicó primero en Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars