Punxen per tercera vegada les rodes del regidor de Més Ràpita Pedro Hernández

El regidor de l’Ajuntament de la Ràpita i portaveu del partit Més Ràpita, Pedro Hernández Losa, ha vist com nou de les rodes dels seus vehicles han estat punxades en un període de només 17 mesos i en tres accions diferents. En una conversa amb el Setmanari l’Ebre, Hernández Losa explica com va descobrir els primers signes d’esta estranya sèrie. En la primera ocasió, va rebre una trucada que l’alertava sobre les seues rodes desinflades. En aquell moment, va trobar les quatre rodes del seu vehicle tallades i punxades segons li van confirmar, després, des del servei de grua que li va enviar l’assegurança. El que inicialment podria semblar una bretolada preocupant, es va convertir ràpidament en una preocupació més gran.

La segona ocasió va ser encara més inquietant, ja que va implicar el vehicle de la seua esposa, estacionat davant de casa seua. Les quatre rodes d’este cotxe també estaven tallades i punxades. Hernández Losa va decidir presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra, que van iniciar una investigació. Gràcies a unes imatges de seguretat del bar del davant van poder constatar els fets, però les imatges no tenien prou claredat: l’autor portava una caputxa i en tot moment donava l’esquena i no es podia identificar, demostrant que coneixia l’existència de la càmera.

El tercer cas va ser el divendres de la setmana passada, en esta ocasió una roda punxada d’una furgoneta que aparca al carrer, ja que els altres els dixa en un garatge interior per a evitar les agressions.

El regidor ho considera un atac personal i polític i recorda que quan ho creu necessari, s’enfronta als governs locals sense pèls a la llengua. Davant dels atacs rebuts, agraïx que ERC sempre l’haja fet costat, tant quan governava com ara que estan, amb ell, a l’oposició, i troba a faltar el mateix suport de la coalició governant actual. Siga com siga, assegura que continuarà dedicat a la política local i al seu poble, i confia que s’acabe trobant al responsable dels fets.

La entrada Punxen per tercera vegada les rodes del regidor de Més Ràpita Pedro Hernández se publicó primero en Setmanari l'Ebre.

Comentaris

Entrades populars